Bussreferenslista

Bussreferenslista Lilla Bandet

År 2018
*Mars  - ResetrĂ€ff Tallin
Vi fick följa med ResemakarÂŽn  som underhĂ„llare pĂ„ deras resetrĂ€ff med 10 bussar pĂ„ kryssning till Tallin. Vi blev mycket uppskattade och fick dĂ€refter mĂ„nga spelningar. HĂ€r föddes idĂ©n  ”buss och musik”.  Johan förnyade sitt YKB och började köra upphĂ€mtningsturer för ResemakarÂŽn.

År 2019
*Februari – ResetrĂ€ff Riga
Vi fick Äterigen nöjet att Äka med ResemakarŽn och 7 bussar med resenÀrer och underhÄlla pÄ deras resetrÀff pÄ kryssning till Riga.

*Mars – ResetrĂ€ff Riga

Vi fick Àven uppdraget att Äka med pÄ deras nÀsta tur med enbart seniorföreningar. Hela 12 bussar .

*Mars – Resefest Wismar Tyskland  3 dagar – ResemakarÂŽn

Vi arbetade som reseledare pÄ varsin buss och stod för underhÄllningen tvÄ kvÀllar i Wismar.

Maj – Hemlig resa (VĂ€rmland) med Lilla Bandet 2 – dagar
Vi fick förtroendet att köra en egen resa i ResemakarÂŽns regi  till VĂ€rmland. Resan blev fullbokad och gick till: KlĂ€ssbol, Rottnerosparken, Fridolf RudinmusĂ©et, RansĂ€ter och hotell Frykenstrand. Under resan stod vi för kvĂ€llsunderhĂ„llning med musik samt dag tvĂ„ en Dan Andersson-spelning i RansĂ€ter. NĂ„gra av resenĂ€rerna som deltog talar gott om resan Ă€nnu.. J

*Augusti – Dagresa i Dalsland med Reumatikerföreningen i Ed – ResemakarÂŽn
Vi blev bokade av Reumatikerföreningen i Ed genom ResemakarŽn att köra en dagsresa i Dalsland. DÀr besöktes: Evenstorp gÄrd, Kerstin Ljungqvist i Dals Rostock, HÄverud och Axels chark i BÀckefors.
MusikunderhĂ„llning  av Lilla Bandet fick resenĂ€rerna vid lunchen pĂ„ SkĂ„lleruds gĂ„rd.

*4 september – dagsresa med PRO HjĂ€rtum i VĂ€stergötland – ResemakarÂŽn
DÀr besöktes Sivans ost, Cesarstugan med bondens hus

*5 september- hemlig dagsresa i Dalsland med Lilla Bandet - ResemakarÂŽn
Resan blev fullbokad ett par mÄnader före med kölista.

*21 november - hemlig julmarknadsresa med Lilla Bandet - ResemakarÂŽn

TvÄ fulla bussar bokades upp och vi tog med dessa glada resenÀrer till Cesarstugans julmarknad med julbord

*27 november - julresa med PRO Sjuntorp - Vi tog med föreningen till Dragspelsmuséet i Kungsbacka, Breutigams marsipan och SkÄrs gÄrd m.m. Spelningen Àgde rum vid lunchen pÄ RÄda Rum.

År 2020

*31 januari-2 februari – ResetrĂ€ff Rugen – Tyskland – Jörns resor
Vi gick pÄ varsin buss i Göteborg och SkÄne och var resevÀrdar. NÀr vi kom fram stod vi för underhÄllningen bÄda kvÀllarna.

Föreningsresor pÄ gÄng 2020:

*18 februari - Hemlig dagsresa med Aktiva seniorer VĂ€nersborg - ResemakarÂŽn

*16 april - Dagsresa till SillmÀssa KlÀdesholmen PRO Skogslyckan - ResemakarŽn

Ladda ner vÄr bussreferenslista (klicka pÄ pilen lÀngst upp till höger):

Accept